Ryhmät ja palvelut

Ota yhteyttä ›

CrossFit Huntin palvelut Turun Länsikeskuksessa on suunnattu jokaiselle iästä tai aiemmasta liikuntataustasta huolimatta. Crossfit-harrastus lähtee liikkeelle aina on-ramp-kurssilla, jossa jokainen osallistuja johdatetaan turvallisesti ja tehokkaasti lajin pariin. Sen suoritettuasi voit vapaasti osallistua haluamillesi WOD-tunneille sekä treenailla itsenäisesti. CrossFit Huntilla järjestetään myös tunteja, joille voi tulla ilman On Ramp -alkeiskurssia. Tällaisia kursseja ovat mm. Huntti Mutsit ja Huntti 60+.

Crossfit kuuluu kaikille – hyppää mukaan!

Psst, järjestämme suunnilleen kerran kuussa kokeilutunteja: jos haluat ensin käydä kurkkaamassa meininkiä, seuraa ilmoitteluamme somessa tai tilaa uutiskirjeemme! 

Aloittaminen

Alkeiskurssi On-ramp

Tästä se lähtee! Aloittaaksesi CrossFitin sinun tulee ensin käydä on-ramp-alkeiskurssi. Kurssilla käydään läpi lajin perusteet ja se antaa hyvän pohjan varsinaisen CrossFit-harjoittelun aloittamiselle, vaikka olisit jo kokenut konkari urheilussa.

Kurssilla käydään läpi liikkeiden mekaniikat harjoittelun intensiivisyyttä pikkuhiljaa nostaen. Kurssi on tekniikkapainotteinen ja antaa valmiudet harjoittelun aloittamiselle salilla. On-ramp -kurssi sisältää yhdeksän harjoituskertaa kolmen viikon aikana.

Ilmoittaudu mukaan

On Ramp -alkeiskurssin aikataulut

 • maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin
 • aamuryhmä 8–9, iltaryhmä 18.30–20.00
 • 4 viikkoa yhteensä, joista 2 ensimmäistä viikkoa kurssia (yht.6 tuntia). Hinta alkaen 139 €
 • Huom! 2 viikon kurssin jälkeen treenaat 2 viikon vielä vapaasti haluamillasi WODeilla, jonka jälkeen valitsemme yhdessä sinulle sopivan jäsenyysvaihtoehdon!
Katso aikataulut verkkokaupasta

Kertauskurssi Re-ramp

Tarkoitettu kaikille, joille CrossFit-harrastus on ennestään tuttu, mutta takana on taukoa ja haluat tehdä paluun harrastuksen pariin rauhassa kerraten perusjuttuja. 

Ilmoittaudu mukaan

Jäsenyyksiin kuuluvat palvelut

WOD

Workout Of The Day eli päivän treeni, jonka jokainen ohjatulle tunnille tuleva treenaaja tekee kyseisenä päivänä.

Gymnastics

Voimistelutyyppinen tunti: vaihtuvin teemoin liikkeitä, tekniikoita ja perusteita. Gymnastics kehittää muun muassa liikkuvuutta, voimaa ja koordinaatiokykyä, ja sen avulla tehostat myös muuta harjoittelua. Tunnille voit osallistua mikäli sinulla on voimassa oleva jäsenyys tai kymppikortti. Tunti ei kuulu kertamaksun piiriin.

Kaikki Huntin asiakkaat ovat tervetulleita, liikkeet skaalataan kunkin tason mukaan!

Kehonhuolto

Kehoa huoltavia liikkeitä ja liikkuvuusharjoitteita, joiden avulla mm. parannetaan suorituskykyä sekä tasapainotetaan muuta harjoittelua ja kuormitusta. Kehonhuolto on loistava palautumisharjoite. Tämä tunti ei ole venyttelyä, vaan eri lihasryhmien aktivointia. Tunnille voit osallistua mikäli sinulla on voimassa oleva jäsenyys tai kymppikortti. Tunti sisältyy myös On Rampiin sekä Huntti Mutsit-ryhmään. Tunti ei kuulu kertamaksun piiriin.

Kaikki Huntin asiakkaat ovat tervetulleita, liikkeet skaalataan kunkin oman tason mukaan!

Lapset ja nuoret

Huntti Teens (13–16 v.)

Huntti Teens sopii kaikille 13–16-vuotiaille nuorille liikuntataustasta huolimatta. Lasten ja nuorten tunneilla harjoittelun pohjana on ennen kaikkea hauskanpito ja uuden oppiminen! Harjoittelu tukee nuoren jokapäiväistä liikkumista ja arkea, on monipuolista ja antaa hyvän pohjan myös kaikelle muulle urheilulle.

Tunneilla harjoitellaan nuoren kehitykselle tärkeitä osa-alueita, kuten motoriikkaa, tasapainoa ja fyysistä kuntoa. Kurssilla harjoitellaan muun muassa voimistelu- ja kehonpainoliikkeitä sekä painonnostoliikkeitä kepillä ja kevyillä painoilla, kuitenkin jokaisen osallistujan omaa tasoa ja toiveita kuunnellen.

Katso kurssit

Huntti Kids (8–12 v.)

Huntti Kids on tarkoitettu kaikille liikunnasta kiinnostuneille 8–12-vuotiaille! Huntti Kids on turvallista ja sopii kaikille lapsille liikuntataustasta huolimatta. Vaikkei liikuntataustaa vielä löytyisi, ovat lasten ja nuorten CrossFit-kurssit hyvä aloitus liikuntaan sekä motoriikan ja fyysisen kunnon tasapuoliseen kehitykseen. Huntti Kids tukee loistavasti myös muita mahdollisia liikuntaharrastuksia.

Lasten ja nuorten tunneilla harjoittelun pohjana on ennen kaikkea hauskanpito ja uuden oppiminen! Kurssilla harjoittelemme voimisteluliikkeitä, oman kehon painolla tehtäviä liikkeitä sekä painonnostoliikkeitä kepillä ja kevyillä painoilla. Harjoittelu tukee lapsen jokapäiväistä liikkumista ja arkea, on monipuolista ja antaa hyvän pohjan myös kaikelle muulle urheilulle.

Katso kurssit

Muut kurssit

Huntti Mutsit

Huntti Mutsit on pienten lasten äideille ja raskaana oleville tarkoitettu 8 viikon kurssi, jolla keskitytään peruskestävyyden ja lihaskunnon kehittämiseen. Kurssilla otetaan huomioon jokaisen oma kunto ja treenataan turvallisesti osaavan valmentajan johdolla. Hikitreenien lisäksi tehdään kehoa huoltavia ja syviä vatsalihaksia kehittäviä liikkeitä.

Kurssille voi tulla kuka tahansa kuntotasosta riippumatta, eikä kurssille osallistuminen vaadi kokemusta crossfitista tai muusta toiminnallisesta harjoittelusta. On suositeltavaa, että olet käynyt synnytyksen jälkeen jälkitarkastuksessa ennen kurssia.

Katso kurssit

Huntti 60+

Huntti 60+ on kaikille yli 60-vuotiaille tarkoitettu toiminnallisen harjoittelun ryhmä. Kurssi soveltuu aivan jokaiselle aiemmasta liikuntataustasta riippumatta. Kurssilla otetaan huomioon jokaisen oma kunto, ja harjoittelu tapahtuu turvallisesti ammattitaitoisten valmentajien kanssa. Emme tule kysymään henkkareita, joten jos koet, että ryhmä voisi sopia sinulle vaikket osu ikäryhmään, hyppää silti mukaan!

Ohjaaja Liisa Laikko on koulutukseltaan fysioterapeutti, joten tunneille voit osallistua hyvillä mielin mahdollisista rajoitteista huolimatta. Tunneilla harjoittelu on erittäin monipuolista. Harjoitukset kehittävät mm. lihasvoimaa, tasapainoa ja peruskuntoa, joista on hyötyä jokapäiväisissä arjen askareissa.

Verkkokauppaan

Kausiluonteisesti järjestettävät kurssit & workshopit

Järjestämme kausiluonteisesti myös muita kursseja sekä workshop-tyyppisiä tapahtumia vaihtuvin teemoin, kuten:

 • Huntti Juniors (5–7-vuotiaille lapsille)
 • kisaryhmät
 • tietyn urheilulajin harrastajille, tulossa 2023 mm. golfareiden toiminnallisen harjoittelun ryhmä
 • voimistelu
 • soutu
 • painonnosto
 • golffareiden fysiikkaharjoittelu

Tapahtumista ilmoitetaan verkkokaupassamme, tällä sivustolla, somessa ja uutiskirjeissämme. Laita siis Huntti seurantaan tai tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet uutuuksista heti! 

Voit myös aina tiedustella tietystä kurssista asiakaspalvelustamme: info@crossfithuntti.fi

Yksityistunnit ja fysiikkavalmennus

Crossfit Huntti tarjoaa yksityistunteja ja pidempiä valmennuskokonaisuuksia joukkueille, työporukoille, polttariseurueille ja muille ryhmille. Meiltä voit ostaa lisäksi yksityis- tai fysiikkavalmennusta.

Meillä on vahvaa osaamista fysiikkavalmennuksesta: Taustaa löytyy palloilulajien pääsarjatasolle asti. Huntin ammattitaitoisessa valmennuksessa harjoittelee säännöllisesti niin työporukoita kuin kisaajiakin. 

Hyvinvointia työyhteisöön yritystunneilla

Liikunnan hyödyt ovat kiistattomat kokonaisvaltaisen hyvinvointimme kannalta. Huntin yritysliikuntatunnit sopivat jokaisen kuntotasolle liikkeiden skaalattavuuden ansiosta. Iloa, yhteishenkeä ja terveyttä liikunnan avulla! 

Varaa kokeilutunti ottamalla yhteyttä tai kerro meille ideasi, niin mietitään yhdessä, kuinka saamme toteutettua tarpeisiinne sopivan treenikokonaisuuden! 

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Tuntikalenteri