CrossFit on laji joka sopii kaikille

Minullekin? Katso aikataulu

Missiomme on tuoda laji helposti lähestyttäväksi sekä ymmärrettäväksi ihan jokaiselle. Kaikki salillemme saapuvat treenaajat ovat tarpeeksi hyvässä kunnossa. Huntilla kaikki ovat samaa porukkaa ja mitään tasovaatimuksia treenien aloittamiselle Huntilla ei ole! Tule siis rohkeasti osaksi yhteisöämme ja anna ammattitaitoisten valmentajiemme muuttaa käsityksesi lajista. Huntilla rikomme ennakkoluuloja! 
Polkuja aloittaa treenit Huntilla on erilaisia, tsekkaa palvelutarjontamme!  Kysy rohkeasti mikäli epäröit, mikä on sinulle oikea tapa startata treenit CrossFit Huntilla.

Ryhmät ja kurssit

Hinnasto & kalenteri

Verkkokauppa & varaaminen

Crossfit-info

Huntti – CrossFitiä turkulaisilta turkulaisille

Otsikkomme julistaa CrossFitin kuuluvan kaikille. Se pitää täsmälleen paikkansa: CrossFit on valtavan hyvä harrastus vaikka koko perheelle, iästä ja kuntotaustasta riippumatta. 

CrossFit Huntti Turun Länsikeskuksen liepeillä tarjoilee tehokasta, turvallista ja ennen kaikkea hauskaa toiminnallista harjoittelua jokaiselle. Kaikki harjoitteemme ovat skaalattavissa oman tasosi mukaisesti.

Puitteemme ovat priimaa myös kisaajalle, ja kesällä pääsee ottamaan ilon irti upealla ulkotreenialueellamme. 

Huntti on lämminhenkinen yhteisö, jonne jokainen on tervetullut omana itsenään. Hyppää mukaan!

Kurssitarjonta ›

Meistä kerrottua

”Olen erittäin tyytyväinen Huntin valmentajiin. Jokainen huomioi asiakkaita positiivisella asenteella, kannustaa ja tsemppaa. On myös hienoa, miten paljon erilaisiin liikkeisiin annetaan vaihtoehtoja. Tekniikoihin puututaan ja autetaan. Liputan jatkossakin Huntin puolesta ja vinkkaan kavereille. Kiitos, että mahdollistatte kivat puitteet ja lämpimän ilmapiirin treenaamiselle.”

"Älykkäitä, ystävällisiä, asiansa osaavia, hauskoja, erilaisia ja reiluja valmentajia!"

Kalenteri

"Kiitos, että mahdollistatte kivat puitteet ja lämpimän ilmapiirin treenaamiselle"

Tutustu Hunttilaisiin ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Tuntikalenteri